Over ons

Joost Leeuw
Joost LeeuwAlgemeen Directeur
Joost is een ervaren allround ICT-er, aanspreekpunt voor APPS en kan mede vanuit zijn onderwijsachtergrond helder analyseren. Motto ‘wachten kan altijd nog…’
Ronald Gerritzen
Ronald GerritzenCreatief Manager
Ronald is Accountmanager, eerste aanspreekpunt voor websites, tevens designer, creatieveling met oog voor kleur en stijl.
Ron Klaren
Ron KlarenSenior Webdesigner
Ron is een goedlachse ‘alleskunner’, bouwt complexe websites, webshops, apps en applicaties, tevens animaties.
Joost Leeuw
Joost LeeuwAlgemeen Directeur
Joost is een ervaren allround ICT-er, eigenaar van JL-ICT en is tevens verantwoordelijk voor de marketing en de app afdeling.
Ronald Gerritzen
Ronald GerritzenCreatief Manager
Ronald is Accountmanager, eerste aanspreekpunt voor websites, en small printing. Tevens designer, creatieveling met oog voor kleur en stijl.
Ron Klaren
Ron KlarenSenior Webdesigner
Ron is een goedlachse ‘alleskunner’, bouwt complexe websites, webshops, apps en applicaties, tevens animaties. Verzorgt tevens koppelingen tussen de webshop en leveranciers
Lotte Bijen
Lotte BijenWebredactie
Lotte verzorgt al jaren content en webredactie op websites/shops. Ondersteunt bij marketing en verwerkt aanpassingen binnen onze apps.
Louise Hesselink
Louise HesselinkWebredactie / Administrtatie
Louise verzorgt content/redactie op meerdere websites/webshops. Tevens verzorgt zij de administratie en verwerkt zij ook de feedback van de apps.
Lotte Bijen
Lotte BijenWebredactie
Lotte verzorgt al jaren content en webredactie op websites/shops. Zeer veelzijdig, ook op het gebied van hardware.
Louise Hesselink
Louise HesselinkWebredactie
Louise verzorgt content/redactie op meerdere websites/webshops. Vanuit haar opleiding tevens specialisatie in juridische contracten.