APPS

In de Basic app zitten alle features die je van een App mag verwachten, wij zorgen dat de APP in de stores ter download komt en helpen bij de strategie!

Wij realiseren al jaren toegepaste Apps, bijvoorbeeld activiteiten in Twente, muziek streaming apps, aanbod vakantiehuizen, geheel naar eigen wens ingericht..

Steeds meer wordt de combinatie website en app gevraagd, daar is de Mediawerkplaats in gespecialiseerd, via één dashboard content naar App én Website!

De DorpsApp

Uw dorp, wijk of stad verbinden? Geef alle organisaties en verenigingen een platform waarop partijen het laatste nieuws, agenda-items en evenementen kunnen delen.

  • Alle actuele nieuws op 1 tijdlijn

  • Een overzicht van aankomende evenementen
  • Verengingen en organisaties voegen zelf agenda-items toe
  • Gerbuikers kunnen advertenties plaatsen

Eropuit Twente

Eropuit in Twente is een website en App voor de toerist en de Tukkers zelf om te recreëren in Twente. Ons platform brengt aanbieders uit de recreatiebranche en de recreant samen. Een overkoepelend platform met een aanbod voor elke doelgroep. Voor jong & oud, voor de actieve/sportieve recreant, maar ook voor ontspanning. Voor kinderen, gezinnen, stellen, jongeren, volwassenen en groepen.

Accent FM

De piraten spreken onderling een programmering af. Elke piraat zit één avond per twee weken achter de knoppen. Iedereen werkt in zijn eigen studio, schuur of zolderkamer. Inloggen en draaien maar. De app heeft de mogelijkheid het station te beluisteren op de lage- en hoge bitstream. daarnaast kunnen de luisteraars plaatjes aanvragen middels een audio- of videofragment. En geven we natuurlijk de programmering weer. In de laatste update hebben we deze app ook geschikt gemaakt voor Apple CarPlay en Android CarPlay.

Kraan App

Deze applicatie heeft als doel het makkelijk vinden van de juiste mobiele hijskraan. Zo kunt u eenvoudig bepalen welke mobiele hijskraan voor uw werk geschikt is. En daarmee de toebehorende informatie, inclusief snel en complete hijstabellen.
Ook kunt u vrij zoeken tussen alle kranen in de database, van 30 tot 1200 ton’s hijskranen. Of het nu telescoop of torenkranen zijn, en in bijna alle configuraties. Tevens kunt u de complete tabellen naar uw e-mailadres laten sturen. De snel tabellen worden direct op uw scherm getoond. Daarnaast kunt u foto’s van mobiele hijskranen uploaden. Deze zijn terug te zien bij de bijbehorende mobiele hijskraan in de applicatie.